MULTUMESC!


Multumesc din suflet celor care mi-au fost alaturi duminica, la lansarea cartii FORMA PASARII. A fost o zi de iarna frumoasa, cu zapada, ger, viscol si inimi frumoase. Dupa cum am anuntat, fondurile din vanzarea cartii sunt donate Asociatiei IHTIS (presedinte Mihaela Mihaescu).
Inima imi este alaturi de toti cei care au inteles ca doar impreuna suntem o forta si ca putem dezvolta o energie care, alimentata zilnic cu ganduri si fapte, va lucra de la sine pentru semenii nostri.  

Reverente pentru poeta Mihaela Arhip, doamna Marieta Baciu (violonista) si domnul Florian Baciu, doamna prof. Geanina Cotoi, doamna procuror Mirela Podovei, doamna Monica Buza, Andreea Moldovanu, domnul Constantin Ionescu (si minunatei sale Doamne), domnul Constantin Adam, pictorita Aida Suster, Claudia Luca, Daniel Bucatariu si Ionut Iosub (de la Stiri Botosani), Vlad Placinta (de la Asociatia Salveaza o inima) si tuturor celor care au cumparat cartea. Multumesc, de asemenea, si Mihaelei Nistorica: a oferit sala si ceaiul cald!
 

Un comentariu:

Evgheni Vodolazkin - LAUR. "Calea ta e grea, căci istoria dragostei tale abia începe"

"Laur" poate fi deopotrivă cartea vindecătorilor și a celor vindecați. "Laur" poate fi, asemenea, cartea inițierii. Î...