Marius, baiatul care scrie cu nasul, are nevoie de ajutor!


Rareori ne este dat sa vedem un om mai curajos si mai increzator in sansa sa precum dorohoianul Marius, cunoscut drept "baiatul care scrie cu nasul"!
Inteligent si generos, bun crestin si minunat prieten, Marius are nevoie de ajutorul nostru pentru a face o operatie care ii va usura viata. O viata crunta pentru el acum! Chiar daca a fost crunt lovit de destin, Marius a invatat sa foloseasca computerul, scriind cu nasul, intrucat nu isi poate folosi mainile, la fel cum nu se poate nici deplasa, el fiind ajutat permanent de catre familie. Marius nu a fost niciodata la scoala, este imobilizat intr-un carut cu rotile si este foarte implicat in campanii de ajutorare a celor aflati in nevointa. Acum, are el nevoie de noi!
Scrisoarea sa sincera si emotionanta ne-a fost trimisa de o prietena, convinsa ca Marius Girada, din Dorohoi, este omul care merita sa ne imbunateasca si sa ne creasca sufletele. Sa nu uitam ca, oferind un banut pentru Marius, s-ar putea sa ii daruim o zi de viata!

"AM SI EU O SANSA! Numele meu este Girada Marius din orasul Dorohoi, judetul Botosani, am 31 de ani si din cauza nasterii grele am un handicap fizic gradul intai cu diagnosticul tetrapareza extrapiramidal.
Luna trecuta ma intalnesc cu o vecina de pe strada mea si imi spune ca a vazut la tv un baiat din Iasi care a facut o operatie antispastica la Chisinau si se simte bine. Cand vin in casa, gasesc baiatul pe net si ii scriu. Imi spune ca a fost la Chisinau prin fundatia IKON din Galati. Nici una, nici doua, scriu si eu la Galati si imi raspunde dandu-mi formularul de inscrire si sa le trimit copie de buletin al meu si ale parintilor, copie dupa certificat de handicap si o iesire din spital pe care le-am scanat si le-am trimis. Si iata ca Sambata 28 August am fost la Galati unde a venit medicul Marcel Platon de la Clinica Gynesource din Chisinau, un om foarte de treaba. Dupa ce m-a consultat, m-a programat la operatie pe 30 Noiembrie 2010. Operatia este sub-cutanata in punctele spatistice si costa 1850 de euro. Din nefericire nu am aceasta suma si am nevoie de dvs.
Iata contul; RO 84 BRDE 070SV22901100700 in lei
Deschis la BRD filiala Dorohoi
CONT EURO: RO53BRDE070SV26842830700 AGENTIA DIMITRIE POMPEIU DOROHOI
Titular de cont Girada Rodica [ mama ]
Tel. mama: 0740265223"

VEZI AICI CUM SCRIE MARIUS CU NASUL: http://www.youtube.com/watch?v=iV9pJ7vYyTs

3 comentarii:

  1. Conturile sunt deschise pe numele lui Marius?

    Multumesc,

    Ionela

    RăspundețiȘtergere
  2. conturile sunt pe numele mamei deoarece marius nu poate semna la banca intucat el scrie numi la calculator dar si acolo cu nasul cine doreste sa-l ajute sa vada in articol ca sunt pe numele mamei Girada Rodica cu ajutorul d-v poate data viitoare va scri cu mainile va multumim.
    mama lui marius

    RăspundețiȘtergere
  3. Va garantez, cu mana pe inima, ca acesti bani sunt EXCLUSIV pentru Marius. Este un baiat extraordinar, foarte generos, iar despre Doamna Girada marturisesc faptul ca rareori mi-a fost dat sa vad o mama atat de dedicata fiului sau. Sunt niste oameni in care, investind, sunt sigura ca vor fi un castig pentru societate, pentru Biserica, pentru noi toti. Va multumesc in numele lor!

    RăspundețiȘtergere

Evgheni Vodolazkin - LAUR. "Calea ta e grea, căci istoria dragostei tale abia începe"

"Laur" poate fi deopotrivă cartea vindecătorilor și a celor vindecați. "Laur" poate fi, asemenea, cartea inițierii. Î...